Tips & Tricks van de rijken kunnen jou op weg zetten om hetzelfde te bereiken. Iedereen heeft tegenwoordig wel een of meerdere sociale media accounts. We gebruiken ze om in contact te blijven met vrienden en familie … of om een glimp op te vangen van onze idolen en de rijken. Maar sommige accounts zijn er niet alleen om te entertainen, maar ook om er iets van te leren.

Verschillende sociale media accounts van rijke, succesvolle mensen staan vol met interessante tips & tricks om in hun voetsporen te treden. Het is misschien interessant om een of enkele van deze accounts te volgen.

# 1. Mark Zuckerberg

Als CEO en oprichter van het populairste sociale netwerk Facebook en een van de rijkste mensen ter wereld heeft Mark Zuckerberg 85 miljoen volgers. De Facebook-account van Zuckerberg daagt je uit om het beste in jezelf naar boven te halen. Via aanmoedigingen en persoonlijke doelstellingen daagt Zuckerberg zichzelf en anderen uit om nieuwe dingen te leren.

# 2. Tony Robbins

Tony Robbins is de goeroe van de persoonlijke financiën. Tony Robbins is dé financieel expert die jou kan helpen om je geld te laten groeien. Met 3 miljoen Facebookvrienden en 3 miljoen Twitter volgers is hij alom tegenwoordig op sociale media. Robbins geeft al jaren advies over succes, carrières en rijkdom en hij deelt zijn ervaringen met iedereen die wil luisteren.

# 3. Taylor Swift

Met 83 miljoen volgers op Twitter en 97 miljoen op Instagram is Taylor Swift een rolmodel voor iedereen die een verschil wil maken. Swift geeft een blik in haar leven en hoe je moet omgaan met kritiek en zelfs haat tegenover haar persoon. Het helpt jou om met negatieve invloeden om te gaan.

# 4. Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki is bestseller auteur van ‘Rich Dad, Poor Dad’. Net als Robbins zit hij vol met nuttige informatie voor je persoonlijke financiën. Hij is een motivator en ondernemer met 1 miljoen Twitter volgers en 3,4 miljoen Facebook vrienden. Wil je een andere blik op je financiële situatie, dan moet je Kiyosaki volgen.

# 5. Mark Cuban

Mark Cuban is een self-made miljardair. Hij heft 6,2 miljoen volgers op Twitter. Via zijn tweets krijg je een idee van zijn succesvol zakenleven. Zijn tweets bevatten enorm veel wijsheid om te slagen als ondernemer.

# 6. Robert Herjavec

Robert Hervajec is, net als Cuban, ook bekend van Shark Tank. De man werkte ooit 6 maanden gratis om zijn job te leren. Hij geeft vooral advies over het verkopen van producten en hoe je als ondernemer winst moet maken. Herjavec heeft een kleine 700.000 volgers op Twitter en meer dan 1 miljoen op LinkedIn.

# 7. Bill Gates

Computers, technologie en vooral leiderschap kan je leren van Bill Gates, officieel de rijkste man ter wereld. Gates heeft als oprichter van Microsoft enorm veel wijsheid die hij deelt. Hij heeft steeds een positieve benadering op het leven. Gates is vooral actief op LinkedIn met 6,7 miljoen volgers.

# 8. Richard Branson

Branson is enorm interessant voor mensen die hun eigen merk willen uitbouwen. De oprichter van het Virgin imperium heeft 1,3 miljoen volgers op Instagram en 9,5 miljoen op Twitter. Branson leert je hoe je dromen kan waarmaken. Richard Branson denkt groot zonder een groot ego.

# 9. Suze Orman

Suze Orman is een voormalige televisiester die haar eigen weg is ingeslagen. Ze geeft geld tips om te sparen, schulden af te betalen en te investeren. Ze heeft 1,6 miljoen volgers op Twitter die aan haar lippen hangen.

Bonus:

Bron: Go Banking Rates