mojo_3d_print_pack

Een aantal jaar geleden hadden we ons dit allemaal nog niet kunnen voorstellen. De technologie is namelijk de afgelopen jaren in een rap tempo gegroeid en deze technologie heeft er zelfs voor gezorgd dat we op dit moment zelf producten kunnen maken. Dit kunnen we zelfs doen vanuit ons eigen huis. De revolutie van de 3D printer heeft heel wat teweeg gebracht op de aandelenmarkten. De bedrijven die 3D printers maakten werden al snel naar de beurs gehaald. Het enthousiasme rondom deze aandelen bereikte aan het einde van het afgelopen jaar zijn hoogtepunt. Dit jaar gaat het er allemaal wat rustiger aan toe. Overigens zien we hetzelfde beeld bij veel andere technologie aandelen. Maar, door deze (tijdelijke) zijwaartse beweging krijgen we wel de tijd om de 3D printing aandelen eens goed te analyseren.

3D printing aandelen hebben de toekomst

Het is altijd van belang om de juiste aandelen te selecteren die nog beschikken over genoeg potentieel. Bij de 3D printing aandelen is dit lastig te doen. Er is namelijk één bedrijf die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Dit bedrijf heet 3D Systems Corp. (DDD). Dit aandeel is het afgelopen jaar met ruim 140 procent gestegen. Een prestatie om je vingers bij af te likken.

DDD

Op de grafiek hierboven is te zien dat dit aandeel sinds de start van dit jaar flink wat waarde heeft moeten inleveren. Echter, vanuit verschillende hoeken horen wij dat de revolutie rondom de 3D printing nog lang niet voorbij is. Zodra deze 3D printers toegankelijk worden voor alle mensen zouden de koersen van de 3D printing aandelen kunnen exploderen. Wilt u een belegger worden? Gebruik onze tips – Download de gratis Trading Almanak