Bytom

Wat is Bytom?

Bytom (BTM) maakt het mogelijk om gebruikers in staat te stellen interactie te maken met Heterogene byte-activa en atomaire byte-activa. Heterogene byte-activa zijn digitale tokens en cryptocurrency’s. Atomaire byte-activa zijn obligaties, effecten, dividenden en vastgoed activa.

Door gebruik te maken van de blockchain kunnen gebruikers beide soorten byte-activa mee gokken, verhandelen en beheren vanuit overal in de wereld. Atoomaandelen zijn altijd al dominant geweest over heterogene byte-activa, maar hier begint verandering in te komen. De wereld zit in de transitie fase om alles digitaal te laten gaan. Dit zal betekenen dat fysiek geld ophoudt te bestaan.

Hoe is Bytom ontstaan?

Het bedrijf 8btc zit achter de cryptocurrency Bytom. Changjia is oprichter en tevens ook CEO van Bytom. Hij is vastberaden om blockchain technologie te promoten en heeft zich al meerdere jaren vastgebeten in verschillende onderzoeken rondom blockchains.

Welk doel dient de munt?

BytomHet doel van Bytom is om het eerste platform te zijn dat de mogelijkheid biedt om verschillende activa met elkaar te laten communiceren. Zo willen ze het atomaire byte-activa op een blockchain zetten, zodat obligaties, dividenden en vastgoed via deze weg verhandeld kan worden.

Dit zal in de toekomst AI (Artificial intelligence) en the Internet of Things zijn, zij maken het mogelijk dat apparaten informatie met elkaar delen. Denk bijvoorbeeld aan de koelkast die bij jouw thuis staat en de melk is op. Dit registreert de koelkast en omdat deze op het wifinetwerk zit, kan de koelkast communiceren met de web leverancier in melk. Zo kom je nooit zonder melk te zitten.

Monetair

In totaal zijn er 2.100.000.000 BTM beschikbaar om aan te kopen tijdens de distributie fase van de cryptocurrency. Met deze distributie wijze wilt Bytom 7% van het opgehaalde geld uitbetalen aan zijn investeerders, 30% dienen de promotiekosten te dekken en de distributie van Bytom naar de exchanges, 20% wordt gereserveerd voor de stichting van Bytom, 10% wordt nog een keer geïnvesteerd in het businessplan en 33% van de cryptocurrency kan nog worden gemijnd.

Waar kan je de munt verhandelen?

Bytom is te verhandelen via de verschillende cryptocurrency handelsplatformen. Een platform is Etoro. Er zijn echter nog meer platformen waar Bytom direct aangekocht kan worden.

Het is ook mogelijk om eerst Bitcoins te kopen via bijv. LiteBit, Coinbase en Bitonic. Er zijn meerdere platforms waar Bitcoin direct aangekocht kan worden. Eenmaal in bezit van Bitcoins, dan kun je deze via een exchange zoals Binance omwisselen in Bytom.

Foto: iStock/Rick_Jo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws