Bitcoins kopen met iDeal

iDeal is in Nederland een zeer populaire en vertrouwde methode om online betalingen mee uit te voeren. Gelukkig is het mogelijk om bitcoins met iDeal te kopen. Daarnaast kan men met iDeal ook andere cryptovaluta kopen. Dit kan bij verschillende online wisselkantoren.

Het grote voordeel van iDeal is dat het een zeer vertrouwde methode is, omdat een aanbieder die iDeal gebruikt ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel. Ook moet deze aanbieder een zakelijke rekening hebben.

Makkelijk en snel

Daarnaast is het gebruik van iDeal erg makkelijk en snel. De aanbieder van bitcoins ontvangt het geld zeer snel en daarom worden bitcoins snel geleverd. Hoe een transactie met iDeal werkt, is bekend onder de Nederlandse consument.

Verder werkt iDeal met vrijwel alle Nederlandse banken. ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS, Knab, Bunq, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers werken allen met iDeal.

Wisselkantoren

Bitcoin kopen met iDealMet iDeal kan je bitcoins kopen bij verschillende wisselkantoren. Het voordeel van deze wisselkantoren is dat je geen of niet veel tijd kwijt ben aan verificatie. Ook is het vertrouwd, omdat veel wisselkantoren Nederlands zijn en er met iDeal kan worden betaald.

Voorbeelden van wisselkantoren waar je bitcoins met iDeal kan kopen zijn: Bitcoin Meester, Bitvavo, LiteBit, BTCdirect, Bitonic, Bitrush, Happycoins, Anycoin en Bitmymoney. Je hebt dus een aardige keuze.

Elk wisselkantoor zal voordelen en nadelen kennen. Zo zal bij het ene wisselkantoor het aanbod van cryptovaluta’s groter zijn als de ander. Ook zal er verschil zijn in kosten per wisselkantoor en de tijd die je kwijt bent aan verificatie zal verschillen.

Bron: Cryptotips

Foto: iStock/ Lightcome

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws