Trezor wallet

De Trezor wallet is een hardware cryptocurrency wallet. De wallet ondersteund meerdere cryptovaluta, namelijk: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, Zcash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum Classic, Expanse, UBIQ, NEM, Namecoin, Dogecoin en alle ERC20 Tokens.

Ook biedt Trezor snelle ondersteuning voor nieuwe cryptovaluta. Trezor zegt zelf: “Supporting more coins. Everyday.”

Gemakkelijk en veilig in gebruik

Trezor walletTrezor is een van de best beveiligde crypto hardware wallets. Daarnaast is de wallet zeer gebruiksvriendelijk. Zo maakt Trezor gebruik van Two Factor Authentication. Ook kan u naast het bewaren van cryptovaluta overige wachtwoorden en gevoelige informatie opslaan. De wallet is een compact device van 3 x 6 cm met daarop een display met 2 knoppen. De wallet is zeer makkelijk in gebruik en wijst zichzelf de weg.

Trezor ondersteunt op de desktop Windows, macOS, Linux. Met de mobiel ondersteunt Trezor alleen Android.

Trezor wallet gebruiken

Stap 1: Verbind de Ledger Nano S

Verbind de wallet met uw computer door de bijgeleverde USB kabel in de computer en in de Trezor wallet te pluggen. Wanneer u dit doet zal de wallet aan gaan en de volgende tekst zal op het display verschijnen: “Welcome! Please visit trezor.io/start”

Stap 2: Download de Trezor wallet software

Download de Trezor software via wallet.trezor.io. Met Google Chrome download je een extensie in de Chrome store. Deze software verbind uw computer met de Trezor wallet.

Stap 3: Beveiliging

Geef de Trezor wallet een naam en voer een pincode van 9 cijfers in. Deze gebruikt u om in te loggen op het device.

Stap 4: Noteer de Recovery Seed

Deze stap is het BELANGRIJKST. Na het invoeren van de pincode verschijnen er 24 woorden, de Recovery Seed. Schrijf deze worden in exact dezelfde volgorde op en bewaar deze op een veilige plek. Nooit online! De Recovery Seed geeft toegang tot de gegevens op de Trezor wallet zonder dat er een pincode nodig is. Deze dient dus als back-up wanneer uw device defect is of u uw pincode bent vergeten.

Foto: Bitstashers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws