Na 1 week is de hype rond Pokémon Go nog steeds enorm. Nintendo slaagt er, net zoals met de gameconsole Nintendo Wii, opnieuw in om de mensen uit hun zetel te krijgen en te laten bewegen. De app van de Japanse spelmaker is dan ook gigantisch populair. Zelfs veel populairder denk enkele gerenommeerde apps. Je ziet ze tegenwoordig overal: de Pokémon Go spelers, nog niet zo veel in onze contreien aangezien de app nog maar gelanceerd werd in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland, maar de sociale media staan er ondertussen al vol van. De hype rond het nieuwe spel zorgde ook al voor een enorme stijging van de beurswaarde van Nintendo. Volgens analisten zou het spel meer dan $1 miljoen per dag opbrengen. Op onderstaande grafiek is te zien dat Pokémon Go zelfs meer gebruikt wordt dan andere populaire apps zoals Snapchat, Instagram en WhatsApp. Pokemon Go: de nieuwe start van Nintendo of een nieuwe value trap voor beleggers? Gebruik Pokémon Go Bron: Forbes

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …