Smartphone

In het dagelijks leven kunnen we eigenlijk niet meer zonder onze smartphone. Via onze smartphone kunnen we eigenlijk alles wel. Dit alles komt door de mate waarin de technologie zich ontwikkelt. Op dit moment besteden we vooral aandacht aan robotten, drones en andere nieuwe technologische ontwikkelingen. De smartphone beschouwen we op dit moment als ‘normaal’. Maar dat de smartphone ons totale leven heeft veranderd staat als een paal boven water. Overal ter wereld kunnen we toegang krijgen tot onze belangrijke mails en andere zaken. Het is tegenwoordig zelfs normaal om met uw smartphone te betalen. Diverse applicaties maken het mogelijk om met één druk op de knop te betalen.

Bedrijven profiteren van uw smartphone

Ook bedrijven hebben dit doorgekregen en daardoor maken steeds meer bedrijven het mogelijk om via uw smartphone te betalen. Er gaan miljoenen euro’s en dollars in om. Wij beschouwen het als gemakkelijk, maar voor bedrijven is dit een ‘booming’ business.

smartphone-geld-waard

Op de grafiek hierboven is te zien hoeveel de Amerikaanse bevolking op dit moment betaalt via de smartphone. Dit is uitgedrukt in miljoenen dollars. Zoals u kunt zien is deze technologische ontwikkeling nog lang niet voorbij. Sterker nog, de verwachtingen zijn dat we de komende jaren alleen maar meer geld uitgeven via onze smartphone. Het is duidelijk dat de technologische ontwikkeling nog lang niet aan zijn einde is. Het is daarom ook verstandig om deze sector goed in de gaten te houden. Er zijn nog genoeg bedrijven die kunnen profiteren van onze drang naar onze smartphone. Leer GRATIS hoe u moet investeren in aandelen – Download de gratis Trading Gids