Voor de Bitcoin is het nieuwe jaar allesbehalve goed begonnen. Tijdens de handelssessie van gisteren moest de grootste digitale munt zelfs meer dan 20% aan waarde inleveren. Op een gegeven moment noteerde de Bitcoin zelfs onder de magische grens van 10.000 dollar. Is er meer storm op komst?

Beleggers die actief zijn in de cryptosector, moeten over het algemeen beschikken over de nodige ‘stalen zenuwen’. Deze sector staat namelijk bekend om haar grote beweeglijkheid. Wat dat betreft zullen er nog genoeg Bitcoin-beleggers onder ons zijn die niet geschrokken zijn van de recente prijsval.

Tot hoe ver kan de Bitcoin dalen?

Toch ziet de situatie bij de Bitcoin er op dit moment niet bepaald rooskleurig uit. Chris Kimble, van KimbleCharting, deelde gisteren de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat de Bitcoin geconfronteerd kan worden met meer onheil.

Recent is de Bitcoin namelijk afgeketst van de weerstandslijn en daarnaast is de digitale munt op dit moment bezig met het vormen van een ‘Bearish’ technisch patroon. Mochten we definitief onder de grens van $ 10.600 komen, dan ligt de weg richting de $ 6.000 zelfs open.

Aan ‘beleving’ in de cryptosector is in ieder geval geen gebrek!

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven