Het is zover, Coinbase opent vandaag zijn deuren voor dogecoin. Na een stijging van 6.000 procent vindt Coinbase dat ze dogecoin moeten verhandelen gezien de munt zoveel handelsvolume heeft. De stijging is vooral te danken aan Elon Musk. Coinbase biedt de optie om dogecoin te verhandelen voorlopig enkel aan aan hun gebruikers met een ‘Pro-account’.

Gebruikers van Coinbase met een ‘Pro-account’ kunnen vanaf vandaag dogecoin verhandelen. Dé cryptomunt waarover de laatste tijd wellicht het meest over wordt gesproken en geschreven. Ook niet verwonderlijk gezien zijn stijging van 6.000 procent dit jaar. Dat komt omwille van de hype die Tesla-CEO Elon Musk errond heeft gecreëerd aan de hand van veelvuldige tweets.

Coinbase is één van de grootste cryptohandelsplatformen, en hun Pro-diensten zijn speciaal ontwikkeld voor professionele beleggers. Dogecoin is ook verhandelbaar op andere platformen, zoals bv. Binance, Robinhood en Gemini. Coinbase zei dat ze per direct transacties in dogecoin zullen accepteren echter in drie fases, namelijk ‘post-only’, ‘limit-only’ en ‘full trading’.

If at any point one of the new order books does not meet our assessment for a healthy and orderly market, we may keep the book in one state for a longer period of time or suspend trading.

Dogecoin is nog niet beschikbaar op hun website of op hun mobiele app. Particuliere beleggers kunnen dus nog geen dogecoin verhandelen via Coinbase, maar die mogelijkheid komt nog. Coinbase, dat in april naar de beurs ging, verdient het grootste deel van zijn geld aan de handel en opslag van bitcoin en ethereum, de grootste cryptocurrencies op basis van hun marktwaarde.

Bronnen: CNBC

Foto: Marco Verch – CCNULLCC BY 2.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven