Het aandeel Apple kende een fantastisch beursjaar. Tijdens het afgelopen jaar wist het aandeel bijna in waarde te verdubbelen. De prijsrally van het afgelopen jaar weet vooralsnog dit jaar goed intact te blijven, want tijdens de afgelopen handelsdagen wist het aandeel opnieuw te stijgen naar nieuwe records. Wij brengen de indrukwekkende prijsrally bij het aandeel Apple voor u in beeld.

De smartphonegigant Apple is tijdens de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken ter wereld. Daarnaast beschikt Apple over de op één na grootste marktwaarde ter wereld. Alleen Microsoft weet het nog iets beter te doen dan Apple, maar dat zou in de nabije toekomst zo weer kunnen veranderen. In ieder geval is Apple niet meer weg te denken uit ons dagelijkse beeld. En juist daarom is het aandeel Apple ook zo geliefd bij beleggers.

Apple moet de winstverwachtingen zien te verslaan

Op de bovenstaande grafiek is de indrukwekkende prijsrally bij het aandeel Apple in beeld gebracht. Net als heel veel andere aandelen werd het aandeel van de smartphonegigant tijdens de laatste maanden van 2018 geconfronteerd met een forse beursdaling. Tijdens het afgelopen jaar wist het aandeel zich goed te herstellen van deze prijsdreun en sinds het dieptepunt van 2018 is het aandeel al meer dan in waarde verdubbeld.

Beleggers beginnen zich ondertussen af te vragen of de huidige prijsrally wel houdbaar is. Dit is onder andere afhankelijk van de winstcijfers van Apple die aan het einde van deze maand gepubliceerd worden. Analisten rekenen er op dat Apple tijdens het laatste kwartaal van 2019 een winst per aandeel wist te realiseren van $ 4,53. Al vier kwartalen op rij weet Apple de winstverwachtingen te verslaan. En voor beleggers is het te hopen dat dit deze keer opnieuw het geval zal zijn.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.