Bitcoin is niet te stoppen. De laatste 18 dagen kon Bitcoin 16 keer stijgen. In deze periode van net geen 3 weken staat de koers van de grootste digitale munt 50% hoger. De marktkapitalisatie van Bitcoin komt nu in de buurt van $30 miljard. Bitcoin is nu groter dan Snapchat en bijna zo groot als Hewlett Packard.

Veel nieuws is er niet onder de zon. Bitcoin blijft nog steeds profiteren van de mogelijke goedkeuring van de Bitcoin ETF van de gebroeders Winklevoss, de goudkeuring in Japan, het hernieuwde vertrouwen vanuit Rusland en de regulering in China. Na een eerste afwijzing zal de Amerikaanse beurswaakhond SEC later deze maand een nieuwe beslissing nemen. Het kapitaal speculeert nu op een goedkeuring.

Bitcoin kan dit jaar opnieuw al een winst voorleggen van 85% en is daarmee veruit de beste munt ter wereld. Die titel draagt de cryptomunt al 6 van de laatste 7 jaar, enkel 2014 was een moeilijk jaar voor de cryptomunt.

Technologie Rapport – ALERT: Pak +132,5% en +179% winst op nieuwe CRYPTO KOOPTIPS

Bitcoin

Bent u al klaar voor de grootste digitale revolutie in de financiële wereld? Bitcoin zal de markt op z’n kop zetten. En u zit alvast op de eerste rij!

Zorg dat u deze unieke vroegtijdige kans niet mist, via onze Bitcoin Gids. – Reserveer hier jouw exemplaar – 

Bron: Business Insider