Laten we maar meteen tot de kern van onderstaand pleidooi komen: we verwachten dat we voor meerdere jaren van outperformance in de groeimarkten staan. Groeimarkten, die al jaren achterop bengelen. Daar verwachten we in tijdspanne van enkele jaren, de grootste rendementen te boeken.

Vergelijk het maar met onze call op technologie, in 2012 (lancering Technologie Rapport). Ook toen was de stemming bedrukt voor aandelen in de technologiesector.

Maar wat er in de jaren nadien gebeurde, spreekt inmiddels boekdelen.

Zo kijken we vandaag ook naar de groeimarkten. De structuur van die markten ziet er steeds aantrekkelijker uit: de koersen laten dit jaar een MEGA UITBRAAK zien.

U ziet dat de groeimarkten als geheel, het veel beter doen dan Amerika of Europa. Terwijl de S&P 500 9% hoger koerste, en de Duitse Dax iets meer dan 5% opleverde, dikten de groeimarkten al +23% aan in 2017.

Dat zijn de verschillen, waar we u nu op willen wijzen.

Dit koersgeweld ontgaat de meeste beleggers. Precies zoals bij technologie, vijf jaar geleden.

Ook in het Groeimarkten Rapport, merken de analisten het verschil op. De grafieken van hun favoriete posities liggen er plots bijzonder positief bij.

Hun kwaliteitswerk zorgt nu voor een hefboom. Kijk maar eens naar de koersexplosie van YY, de Chinese online broadcaster, kreeg vijf maanden geleden een zitje in de Selectielijst.

Ondertussen gingen de koers van YY, als een raket de lucht in.

45% koerswinst op vijf maanden, daar mag je naar gaan zoeken, in de traditionele markten.

De analisten van het Groeimarkten Rapport zijn glashelder: we staan nog maar aan het begin, van de beweging omhoog. En we kunnen ze hier compleet in volgen.

Nu kunnen we ons het gemor bij vele lezers wel voorstellen: “Daar zijn ze weer met hun Chinese aandelen”.

Ja, inderdaad, we blijven erop hameren. Dat is immers onze taak. U blijven wijzen op de verdoken kansen.

Maar laat er ook vooral geen misverstand over bestaan. Het Groeimarkten Rapport is veel meer dan een adviesrapport voor Chinese aandelen. Er zitten kooptips in voor IndiaZuid-KoreaVietnam,RuslandBrazilië, … zelfs Polen zit ertussen!

Pas op, dit is geen oproep om blindelings in de groeimarkten te stappen. Scheer vooral niet alle groeimarkten over dezelfde kam. Er kunnen grote verschillen optreden. Net zoals we in de afgelopen jaren zagen in de technologiesector.

Precies daarom is het zaak, om nu aan te sluiten bij het Groeimarkten Rapport. We gaan in de komende maanden en jaren, precies dezelfde analyses en filters loslaten op de groeimarkten, zoals we bij de technologiesector deden.

Met het nodige succes, zoals we meermaals hebben bewezen.

5 redenen om aandelen uit groeilanden te kopen

  • De waardering van de aandelen uit groeilanden bedraagt slechts de helft van de S&P 500
  • Voor het eerst in 5 jaar doen de aandelen uit de groeilanden het beter dan de S&P 500
  • Grote beleggers durven ondertussen weer te investeren in Aziatische aandelen
  • De economische groei is er hoger en de schuldengraad is lager
  • Aandelen uit groeilanden zijn een van de weinige vluchtroutes bij een nieuwe crisis

Wacht géén dag langer om aandelen uit groeilanden te kopen: LEES MEER