stock picks

Misschien zegt de naam Peter Brieger u niet zoveel. Op Wall Street is het wel een bekende naam. Peter Brieger is directeur van Globe Invest Capital Management. Zijn focus ligt op ‘’North American Large Caps’’. Peter Brieger komt op dit moment opnieuw met 3 Large Caps die de komende maanden flink in waarde zouden kunnen stijgen. Misschien is het eerst even interessant om te bekijken wat deze Peter Brieger in het verleden heeft gepresteerd. Op 27 augustus 2013 gaf hij de volgende adviezen:

  • Koop Canfor Corp. Op dit moment staat deze positie op een winst van ruim 25 procent.
  • Koop Crescent Point Energy. Op dit moment staat deze positie op een winst van ruim 24 procent.
  • Als laatste gaf hij een tip om aandelen van TD Bank te kopen. op dit moment staat deze positie op een winst van ruim 36 procent.

Het is dus duidelijk dat deze Peter Brieger wel weet welke Large Caps nog over potentieel beschikken. Hier komen zijn nieuwe tips.

3 Top Stock Picks van Peter Brieger

Allereerst geeft Peter Brieger een koopadvies voor het bedrijf Precision Drilling. De afgelopen weken heeft de koers wat waarde moeten inleveren, maar het potentieel blijft erg groot. Het koersdoel staat op $17,70. Ten tweede raadt Peter Brieger aan om aandelen van Royal Bank te kopen. De Canadese bank beweegt binnen een sterk opwaartse trend en Peter Brieger verwacht dat er nog meer te behalen is voor dit aandeel. Het koersdoel is $86,00. Als laatste koop tip geeft Peter Brieger het aandeel Crescent Point Energy. Peter Brieger vindt de huidige koers voor dit aandeel erg laag. Hij verwacht dat dit aandeel ook tijdens een zwakkere markt goed kan presteren. Het koersdoel staat op $51,40. Leer GRATIS hoe u moet investeren in aandelen – Download de gratis Trading Gids