De dollar heeft er een behoorlijk zwaar jaar opzitten. En ook tijdens de eerste weken van 2018 is de grootste munt van de wereld niet bepaald goed uit de startblokken gekomen. Vorige week wist de euro tegenover de dollar zelfs de grens van 1.25 te bereiken. De dollar is op dit moment op een cruciaal punt aangekomen.

Chris Kimble, van Kimble Charting, heeft de grafiek van de dollar nader geanalyseerd. Zijn analyse is op de bovenstaande grafiek afgebeeld. Op dit moment beweegt de Dollar Index bij een cruciaal punt. Meerdere steunlijnen komen namelijk bij dit punt samen. Wat dat betreft zou dit het ideale moment zijn voor de dollar om van richting te veranderen.

Weet de dollar stand te houden?

Er zijn genoeg beleggers die niet begrijpen hoe het kan dat de dollar tijdens de afgelopen maanden zo hard in waarde is gedaald. De Amerikaanse economie draait immers op rolletjes en dat is nou niet bepaald een kenmerk van een dalende valutamunt. Toch moet deze dalende beweging in een groter perspectief geplaatst worden. Er zat namelijk al heel wat goed nieuws verwerkt in de koers van de dollar. Daarnaast hebben heel wat andere economieën tijdens de afgelopen maanden een aanzienlijke inhaalrace in gang gezet.

Chris Kimble voegt overigens nog aan de grafiek toe dat het ‘Bullishe sentiment’ op dit moment slechts 20% bedraagt. Een erg laag niveau wat duidt op een oververkochte situatie.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven