Er beweegt heel wat onder de grote aandelenbeurzen wereldwijd. Börse Stuttgart, de 2e grootste aandelenmarkt van Duitsland en een van de grootste in Europa, gaat zich nu ook bezighouden met het verhandelen van cryptomunten. Later dit jaar hoopt Börse Stuttgart een app klaar te hebben die de handel in cryptomunten veel gemakkelijker moet maken.

Nadat eerste de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq handel in cryptomunten ging aanbieden, volgde later de New York Stock Exchange. Na de VS is Duitsland het land waar de ontwikkeling van Bitcoin en Co het snelste groeit. Een Duitse aandelenbeurs kon dan ook niet uitblijven om cryptomunten aan te bieden.

Börse Stuttgart, dat zo’n $100 miljard handelsvolume kent, zal via een dochterbedrijf de handel in cryptomunten aanbieden via een app. “Bison wil de handel in cryptomunten vereenvoudigen. Het wordt de eerste crypto app ter wereld waar een traditionele aandelenmarkt achter staat”, aldus de aandelenbeurs van Stuttgart.

Momenteel kan men de app van Bison nog testen. Het geeft daarvoor zelfs cryptomunten voor weg. Zo maken deelnemers kans op 3 Bitcoins, 10 Ether, 20 Litecoin en 2.500 Ripple.

Blijf dagelijks op de hoogte over het belangrijkste nieuws van de crypto- en aandelenmarkt: Schrijf gratis in op de SB Daily

De crypto barometer

Naast de handel in cryptomunten, die volledig gratis zal zijn, gaat Bison ook een newsfeed aanbieden. Bison zal meer dan 250.000 tweets uit de cryptogemeenschap analyseren per dag en hiervan de belangrijkste nieuwsfeiten presenteren in de newsfeed.

Dit wordt dan weergegeven op een soort van barometer. Die staat momenteel op neutraal waarbij Ripple neigt naar positief.

Rekening open in enkele minuten

Ten slotte wil Bison het openen van een rekening ook makkelijker maken. Wie vandaag een rekening opent bij een cryptobroker, moet vaak dagen tot zelfs weken wachten vooraleer alles in orde is. Bison streeft ernaar om dit proces tot enkele minuten te beperken.

In de beginfase zullen enkel Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple worden aangeboden. Meer cryptomunten volgen in de toekomst.

Bron: Trustnodes + Bison

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven