Keepkey wallet

De Keepkey wallet is een multi hardware cryptocurrency wallet. De wallet ondersteunt meerdere cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Namecoin, Dodgecoin, Dash en Testnet. Bitcoin Cash wordt ook ondersteund met de beta software van de wallet.

De Keepkey wallet zal in de nabije toekomst meerdere cryptocurrencies en ook tokens ondersteunen, namelijk: Aragon, Augur, BAT, Civic, EOS, Golem, Gnosis, OmiseGO, District 0x, FunFair en SALT.

Keepkey Wallet: eenvoudig en veilig in gebruik

Keepkey walletDe wallet is een van de veiligste en makkelijkste wallets in zijn soort. De wallet is malware- en virus proof en de private key wordt op het device bewaard. De key zal het device dus nooit verlaten.

De wallet kan worden gebruikt met Mac, PC, Linux en Android. Daarnaast heeft de wallet een groot display waardoor het overzichtelijk in de omgang is, zo kunt u makkelijk zien welke munten in de wallet zijn opgeslagen. Wat de Keepkey wallet uniek maakt is het Shapeshift systeem. Dit maakt het wisselen van cryptocurrencies op het apparaat eenvoudig.

Keepkey Wallet gebruiken

Hoewel het installeren en gebruiken van de Keepkey wallet niet moeilijk is, zijn er wel een paar stappen die u moet uitvoeren om de Keepkey wallet te gebruiken.

Stap 1: Download de Keepkey wallet app

Downloadt de Keepkey wallet app uit de Google Chrome storeDit is de software die uw hardware wallet verbindt met de computer of een ander device.

Stap 2: Maak verbinding met de computer

Nu kunt u de wallet met de bijgeleverde USB kabel verbinden met de computer. Het kan zijn dat u eerst firmware moet downloaden voordat de wallet kan worden gebruikt, echter is dit niet altijd het geval. Wanneer de firmware op de computer staat, opent u de Keepkey app en klikt u op ‘Initialize Keepkey’.

Stap 3: Beveiliging

Vervolgens geeft u de wallet een naam en kiest u een pincode voor de wallet.

Stap 4: Noteer de Recovery Seed

De laatste stap en ook de BELANGRIJKSTE is dat je ‘Recovery Seed’ noteert. Dit is een code van 12 woorden. Noteer deze altijd op papier en nooit op een device dat verbinding heeft met internet. Met deze code heeft u een back-up van uw cryptocurrencies in geval van verlies van de Keepkey hardware wallet.

Foto: Stake Box

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws