agenda1 We hebben een drukke week achter de rug liggen. De afgelopen week hebben we een aantal zeer belangrijke macrocijfers mogen ontvangen. De macrocijfers die op donderdag vanuit de Eurozone verschenen konden opnieuw de verwachtingen van de waarnemers niet verslaan. Ook de Amerikaanse inflatie blijft op een laag niveau bewegen. Ook deze week is de agenda weer goed volgeboekt.

Wat staat er vandaag in de agenda?

  • Duitse bedrijfsverwachtingen 10:00 uur

De business expectations is een sub-index binnen de Duitse Ifo Business Climate Index die de verwachtingen van bedrijven in Duitsland voor de komende zes maanden meet. Dit macrocijfer wordt verwacht op 98,3.

  • Duits Current Assessment 10:00 uur

De Current Assessment is een sub-index binnen de Duitse Ifo Business Climate Index, die de huidige gang van zaken in Duitsland meet, zonder rekening te houden met toekomstige verwachtingen. Dit macrocijfer wordt verwacht op 108,4.

  • Duits IFO bedrijfsklimaat index 10:00 uur

De Duitse Informatie en Foschung (Ifo) Bedrijfsklimaat Index bepaalt het bedrijfsklimaat en voorwaarden in de Eurozone. De notering wordt afgeleid uit een enquĂȘte onder ongeveer 7.000 bedrijven. Dit macrocijfer wordt verwacht op 103,2. Altijd op de hoogte van het laatste Trading Nieuws?

  1. agenda
  2. beursagenda
  3. macrocijfers
Reacties