Centrality

Wat is Centrality?

Centrality (CENNZ) is een blockchain platform voor decentrale applicaties. Het is net iets anders dan Ethereum of Cardano. Centrality creëert namelijk een platform waar decentrale applicaties samenwerken en waar decentrale applicaties in een applicatie te zien zijn voor de consument.

Centrality is geen munt op zichzelf, maar is een ERC20 token. Het draait op de Ethereum blockchain

Hoe is Centrality ontstaan?

Centralitly is opgericht door Aaron Mcdonald. Hij heeft 20 jaar jaar ervaring in de tech-industrie en heeft portfolio’s van +1 miljard dollar gemanaged. Centrality is gefinancierd met een ICO die van 15 januari 2018 tot en met 15 februari 2018 duurde. Deze ICO had een maximum investeringingsplafond van 100.000.000 dollar.

Welk doel dient de token?

CentralityHet doel van Centrality is om een portal te maken voor de consument. De consument moet een overzicht krijgen van alle decentrale applicaties die hij kan gebruiken.

Dit biedt ook grote voordelen voor de decentrale applicaties zelf. Centrality heeft namelijk ook als doel dat de decentrale applicaties met elkaar samenwerken en zo samen groeien. Door data te delen en met elkaar te communiceren. Dit wil Centrality bereiken door gebruik te maken van slimme contracten.

Monetair

Centrality heeft een maximaal aanbod van 1.200.000.000 tokens. Huidig zijn er 716.783.499 tokens in circulatie. Dit is ongeveer 60%. Het team en andere belanghebbenden hebben de overige tokens gekregen. Het zal niet mogelijk zijn om tokens te mijnen of te staken.

Waar kan je de token verhandelen?

CENNZ is alleen te verhandelen op het handelsplatform Cryptopia.

Eerst zullen er bitcoins moeten worden gekocht via bijvoorbeeld LiteBit, Coinbase of Bitonic. Er zijn meerdere platforms waar bitcoin direct kunnen worden aangekocht. Wanneer je eenmaal in bezit bent van bitcoins kan je deze via een exchange, zoals HitBTC, omwisselen in CENNZ.

Foto: iStock/BlackJack3D

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws